ad

se

25 Haziran 2014 Çarşamba

Adobe’ den ilk Fiziksel Ürün Tasarımcılar için Ink & Slide

@Adobe

Adobe genelikle profesyonel çizimle uğraşanlara yönelik yazılımlar üreterek çözümler sunmakta. Adobe, “Ink & Slide” ismiyle sunulan çizim odaklı olan bu yeni ürünlerini görücüye çıkarttı. Adobe çizim odaklı ürünleri iPad’ ler ile entegre çalışmasıyla tasarımcılara büyük kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Bu geliştirilen iki ürün set olarak satışa sunuldu. Sıradan kullanıcının yanı sıra, profesyonel anlamda grafik işiyle uğraşan kişilerin tablet üzerinde hassas çizimlerine olanak sağlıyor.

Ink adı verilen ürün alüminyumdan üretilen bir yapıya sahip, üç kenarlı dijital kalem. Bluetooth teknolojisi ile kablosuz olarak çalışabilen ürün, üzerinde yer alan tuş ile de çizim yapma esnasında farklı özelliklerin de kullanılmasına imkan sağlıyor. Ayrıca üzerinde dahili batarya ile çalışma imkanı sunan dijital kalem, beraberinde gelmekte olan USB kablo ile şarj edilebilmekte. Slide adıyla karşımıza çıkan dijital cetvel ürünü ise hassas çizimler veya şekillerin yapılabilmesine olanak sağlamakla birlikte, Ink ürünü ile uyumlu olarak kullanılabilmekte.

Uygulamaları kullanabilmek için Adobe ID ve ücretli ya da üzretsiz Adobe Creative Cloud hesabınızın olması gerekiyor.

199 $ fiyat etiketiyle şu an için sadece Amerika merkezli olarak satışa sunulan Adobe’ un çizim odaklı Ink ve Slide paketinin diğer dünya ülkelerinde ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için http://www.adobe.com/tr/products/ink-and-slide.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder