ad

se

15 Temmuz 2021 Perşembe

Kurumsal İmzager 2021 Fiyatları

Kamu Sertifikasyon Merkezi (Kamu SM®), Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Ulusal Elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) bünyesinde 2005 yılında kurulmuştur. 

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı olan Kamu SM, 5070 sayılı Elektronik İmza Kanununa uygun olarak kurulmuş ve işletilmektedir.



Tübitak KamuSM tarafından sağlanan Kurumsal  İMZAGER 2021 Fiyatları



Fiyatlara destek hizmeti ücreti dahil değildir.

Başvuru Süreci

Başvuru için evrakın hazırlanması ve gönderilmesi

Kurumsal İmzager lisans başvurusu yapacak kurum/firmaların doldurması gereken bir adet evrak bulunmaktadır.

Kurumsal İmzager Talep Formu

Kurumda yetkilendirilen kişi ve kurum onayı kısmı imza atmaya yetkili üst tarafından imzalanmış, mühürlü/kaşeli taranarak bilgi[at]kamusm.gov.tr adresine e-posta iletilmelidir.

Ayrıca orijinal evrakların da TÜBİTAK Kamu Sertifikasyon Merkezi TÜBİTAK Yerleşkesi Yeni İdari Bina P.K. 74 41470 Gebze/ Kocaeli adresine posta yolu ile gönderilmesi gerekir.

Uygulamanın İndirilmesi

https://yazilim.kamusm.gov.tr/?q=/node/143 adresinden ihtiyacınıza uygun İmzager Kurumsal uygulamasını indirebilirsiniz.

Lisans dosyasının gönderilmesi

Gelen evrak başarılı bir şekilde doğrulandıktan sonra lisans dosyası başvuru yapan kurum/firma/kişiye gönderilir. Ayrıca zaman damgası müşteri bilgileri otomatik olarak müşterinin e-posta adresine gönderilir.

Zaman Damgası Ayarlarının Yapılması

İndirilen İmzager Kurumsal Uygulaması açılır. Seçenekler menüsünden İmza Servisi ayarları seçilir. Müşteri ayarları bölümünden mail adresinize gelen bilgiler girilir.

Uyarı:Zaman damgasının kullanılabilmesi için sistem yöneticileriniz tarafından damga alınacak http://kurumsalzd.kamusm.gov.tr adresine izin verilmesi gerekmektedir.

Kaynak: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder