ad

se

3 Temmuz 2012 Salı

Hayal Kırıklığı Yaratan Cep Telefonları


Akıllı telefon sektörü müthiş bir hızla değişiyor. Bu değişim sürecinde çok başarılı cihazlar ortaya çıktığı gibi hem üreticisi hem de tüketicisi için hayal kırıklığı olmaktan öteye gidememiş cihazlar da zaman içindeki yerini aldı. Yazımızda son iki yılda hayal kırıklığı yaratmış akıllı telefonları listeledik.
Özellikle son iki yıllık ölçekte mobil dünyada çok ciddi değişimlerin yaşadığına tanık olduk. Bu süreçte fazlasıyla sivrilen isimler olduğu gibi, bir zamanların dev markaları da rekabette yenik düştü hatta mağlubiyeti kabullenerek tamamen kayboldu.
Son iki yılda belki megapiksel savaşları yaşanmadı akıllı telefon sektöründe ancak işletim sistemleri, donanımsal teknolojiler ve artan ekran boyutları üç ana başlık olarak dikkat çekmeyi başardı. Bu dengeyi iyi bir şekilde sağlayan isimler sivrileler hanesine adını yazdırırken, demode kalmış işlerde ısrar edenler mağluplar olarak anıldı.
Geçtiğimiz günlerde sizler için burada yer alan yazımızda son iki yılda akıllı telefon pazarında en çok dikkat çeken cihazları listelemiştik. Bugünkü yazımızdaysa son iki yılın hayal kırıklığı yaratmış telefonları derledik.
Şimdi sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri galerimizdeki o telefonlar ile baş başa bırakalım:
Kaynak:itadvisor,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder