ad

se

9 Temmuz 2012 Pazartesi

sporena.com 15 TL Hediye Çeki ( 30 TL Alt Limitli) Kaçırmayın



Sporena sitesinde iade ve kargo ücretsizdir.Üye olduktan sonra 10 TL çek kazanırsınız ve üzerine aşağıda anlattığım yolu takip ederseniz 15 TL çeki de kazanırsınız.


15TL çeki almanın yolu:

Facebook üzerinden sporena sayfasına girip "sporena hediye" bölümüne ad soyad mail adresi girilmesi ile indirim kodu mail adresinize bir kaç dakika içerisinde geliyor. 30 TL alt limiti var. Spor ürünler dışında da alacak birçok şeyi rahatlıkla bulabilirsiniz


Birçok spor dalında lider markalar Sporena'da! Nike, Adidas, Puma, Arena, Asics, Buff, Columbia, Converse, DC Shoes, Dexter, Eastpak, Etnies, Fila, Fire Fly, Hannah, Hi-Tec, Hummel, Jack Wolfskin, Keen, Lafuma, Loap, Mbt, Merrell, MBT, New Balance, O'Neill, Onitsuka Tiger, Paul Frank, Reebok, Salomon, Skechers, Slazenger, Speedo, Superga, Sorel, Umbro, Wilson ve çok daha fazlası Sporena'da buluşacak.
Spor ayakkabı, spor giyim, spor ekipman, spor aksesuar kategorilerinde; eşofman, şort, forma, çanta, raket ve benzeri tüm ihtiyaçlarınızı Sporena'dan kolayca satın alabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder