ad

se

20 Ekim 2013 Pazar

Açıköğretim Sınavsız İkinci Üniversite Şartları ve Kayıt Tarihleri


AÖF sınavsız ikinci üniversite kayıtları 30 Eylül 25 Ekim 2013 tarihleri arasında alınacaktır. Bu konumuzda başvuruyu nereden ve nasıl yapacağınızı anlatacağız.

Aşağıdaki başvuru koşullarını taşıyorsanız 30 Eylül 2013 25 Ekim 2013 tarihleri içerisinde başvurunuzu bu siteden (https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/MenuIkinciUniversite.aspx) yapınız.
Internetten başvuru işlemleri 25 Ekim 2013 saat 17.00da sona erecektir. Başvurunuzun ardından size, bilgisayarınıza indirmeniz ve yazıcı dökümünü almanız için iki sayfalık elektronik dosya verilecektir. Dosyanın bir sayfası kayıt için AÖF bürosuna teslim etmeniz gereken Internet Başvuru Belgesinden, diğer sayfası bilgi amacıyla hazırlanan ve sizde kalacak olan Başvuru ve Kayıt Bilgilerinden oluşmaktadır.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine yeni kayıt yaptıracak öğrenciler Bakanlar Kurulu Kararı gereğince kitap, sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen Dönem Öğretim Gideri ödemelerini 30 Eylül 2013 25 Ekim 2013 tarihleri arasında, kayıt için AÖF bürosuna gitmeden önce Vakıfbanka yapmalıdırlar.

Sınavsız 2. üniversite ücretleri için buraya tıklayınız. (bölümleri de bu linkten görebilirsiniz)
İnternetten başvuru için buraya tıklayınız.

1 yorum:

  1. sınavsız üniversite

    Yurtdışında sınavsız üniversite okumak her yönüyle çok mantıklı bir tercihtir. Özellikle Avrupa Birliği ülkerinde ülkemizdeki özel üniversitelere ödenen

    to get more - https://www.itebs.com.tr/

    YanıtlaSil