ad

se

31 Mart 2012 Cumartesi

Tüm Android Uygulamaları BlueStacks ile Bilgisayarınızda

Android cihazlar için geliştirilen uygulamaları bilgisayarınızda kullanmak ister misiniz? Öyleyse tanıtacağımız bu yazılım tam size göre. Üstelik tamamen ücretsiz!


Mobil ve tablet platformlarının parlayan yıldızı Android, günümüzde iOS'tan sonra en çok tercih edilen işletim sistemi olma ünvanını elinde bulunduruyor. Özellikle sunduğu birçok kategorideki ek uygulamalarla ilgi çeken sistem için oldukça kullanışlı bir yazılım daha geliştirildi.



BlueStacks isimli bu program sayesinde istediğiniz Android uygulamasını bilgisayarınızda kullanabilirsiniz. Alfa sürümünün ardından beta 1 ile yenilenen serviste 450 adet uygulama bulunuyor.

Windows 7, XP (Service Pack 3 yüklü) ve Vista desteği bulunan BlueStacks; Angry Birds, Fruit Ninja, Everynote gibi birtakım entegre oyun ve uygulamalarla geliyor.
Google Play üzerinden indireceğiniz Android yazılımlarını direkt bilgisayarınızda kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Üstelik Android yüklü cihazınız varsa bağlantı ile cihazdaki tüm servisleri bilgisayara aktarabiliyorsunuz.
kaynak.:shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder