ad

se

29 Aralık 2022 Perşembe

Epic Games Dishonored - Definitive Edition ve Eximius: Seize the Frontline Ücretsiz Veriyor

Epic Games ücretsiz oyun dağıtımlarında bugünün iki oyunu:  aksiyon, macera oyunu Dishonored - Definitive Edition ve aksiyon,strateji  oyunu Eximius: Seize the Frontline 

5 Ocak gününe kadar oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

https://store.epicgames.com/tr/free-games

179 TL değerindeki 
Dishonored  koleksiyonununda Dishonored'da ek olarak Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches ve Void Walker's Arsenal gibi ilave içerikler bulunuyor.

                                                            @epicgames

Oyundan bahsetmek gerekirsek Dishonored, intikam almak için yaşayan ve doğaüstü güçlerimiz olan bir suikastçının mücadelesini konu alan bir birinci şahıs aksiyon oyunudur. Dishonored'ın esnek dövüş sistemi sayesinde doğaüstü becerilerini, silahlarını ve elinin altındaki sıra dışı cihazları birlikte kullanırken hedeflerini yaratıcı bir şekilde ortadan kaldır. Düşmanlarını karanlıkta saklanarak takip et ya da silahlarını çekip merhametsizce doğrudan üzerlerine atlayarak yok et. Her bir görevin sonucu aldığımız kararlar neticesinde şekillendirilecek.



Epic Games Store ücretsiz olarak verdiği diğer 50 TL değerindeki oyun 2018 çıkışlı Eximius, taktiksel Birinci Şahıs Nişancı oynanışı ile Gerçek Zamanlı bir Strateji oyununun üst düzey stratejik karar alma özelliklerini bir araya getiriyor. Oyuncular kıyamet sonrası şehirlerde 5'e 5 takımlar hâlinde savaşıyor. İsterseniz manganıza liderlik ederek tek kişilik fps modunda da oynayabilirsiniz.
 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder