ad

se

23 Şubat 2022 Çarşamba

4.GSM Operatörü NETGSM Çok Yakında Hizmet Vermeye Başlıyor

NETGSM A.Ş. 2009 yılından günümüze kurumsal iletişim ihtiyaçların gelişen IP teknolojisiyle ekonomik çözümler üreten ve Türkiye’nin abone sayısı en yüksek 6. Telekom operatörüdür.

Yeni şirketlerden Türkiye’nin en büyük ilk 500 şirketine, eğitim kurumlarından resmi kurumlara kadar her ölçekteki işletmenin iletişim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır.

NETGSM'in VoIP ve SMS abone sayısı 180 binden fazladır. Özellikle Makinalar Arası İletişim(M2M) ve nesnelerin interneti (IoT), kontrol sistemleri, mobil uygulamalar gibi ürünler için gereken iletişim alt yapılarına etkin bir şekilde cevap vermeyi hedefliyor. 

NETGSM, Türk Telekom alt yapısı kullanarak hizmet veren BİMcell, Pttcell, Teknosacell
gibi operatörlerden farklı olarak NETGSM, Turkcell’in çekirdek altyapısını kullanıyor. 

Şirketin ana sayfasında "Abonelik, numara tahsisi (0510 22X XXXX), destek, alt yapı vb. tüm operatör süreçlerinin Netgsm tarafından yapıldığı, abone ile iletişimde Turkcell baz istasyonlarının kiralandığı, Türkiye'nin bağımsız ilk Full MVNO (Sanal Mobil Şebeke Operatörü) hizmeti çok yakında!"  bilgisi yer alıyor.



Türkiye'de ilk defa 3 büyük operatörden farklı bir operatöre test amaçlı (Netgsm İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş.) taşıma işlemi başarıyla gerçekleşti.

Mart ayında M2M ve data hatlarıyla birlikte hizmete başlamak için çalışmalar devam ediyor. NETGSM, ilk aşamada dijital abonelik ile kurumsal abonelere hizmet vermek ve hemen ardından İNTERNET, SES ve SMS'in olduğu full paketlerimizi hizmete almayı hedefliyoruz.

Kaynak: netgsm.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder