ad

se

12 Nisan 2019 Cuma

Rules of Survival Kontrol Tuşlarının Çalışmaması Sorununun Çözümü

Rules of Survival oyununun uçaktan atlama sırasında farenin çalışıp, klavyenizle hangi tuşa basarsanız basın kontrol tuşlarının çalışmadığı durumlar çok sık yaşanmaktadır. Bu sorunu, oyunu yeniden açmadan çözmeniz mümkündür.


Mouse çalıştığı için oyunda Ctrl + mouse ile istediğimiz nesneyi seçerek tıklama yaptığımızı oynayanlar bilirler. Yine bu yöntemden yararlanacağız.
Haritanın sonuna gelince oyun sizi uçaktan otomatik olarak atacaktır.
Ctrl tuşuna basarak cursor gözükmese bile oyun içi chat tuşuna deneye deneye üzerinde tıklayın ve açmaya çalışın. Chat kutusuna bir şeyler yazın. Sonra paraşütü sağa sola mouse ile oynatabiliyor musunuz, tuşları kontrol edin.

Olmazsa yine aynı yöntemle resimde kutuya aldığım Change Angle butonuna tıklayın. Tuşlar çalışmaya başlayacak, sorun çözülecektir.
Tekrar normal açıya dönmek için Y tuşuna ya da aynı butona tıklayarak ayarlayabilirsiniz.

Rules of Survival Keys Lock, Bug Solution

Solution:  Wait plane lands you then Press on CTRL then click chat button write something and  press Enter key  check your parachutte mouse can control, keys works if not
this time same method click Change angle button this time probably problem solved.  Then want to change angle press Y or same method click change button go on playing.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder