ad

se

30 Eylül 2022 Cuma

İnternet Kutusu Nasıl ? İnternet Kutusu Kullanıcı Deneyimi

İnternet Kutusu bireysel ve kurumsal abonelerine ses, data, görüntü ve internet alanında iletişim çözümleri sunmak üzere; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun denetim ve gözetiminde tüm Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

Öncelikle İnternet Kutusu kurulum ve aktivasyon işlemleri için ücret almıyor. Paketler taahhütsüz ve kotasızdır.  İnternet Kutusu kullanıcı yorumları ve internet kutusu nasıl sorusuna cevap  olması açısından kendi geçiş sürecimde yaşadıklarımı anlatıyorum.

Port konusunda sıkıntı yaşamamak için mevcut hattımı iptal etmeden aboneliğimi İnternet Kutusu'na taşıma başvurusu yaptım. Başvuru işlemlerimi WhatsApp üzerinden 0535 057 0 140 numarası ile iletişime geçerek başlattım. Bireysel abonelik ve bireysel geçiş formlarını ilettiler bunları doldurup, görüntülerini pdf olarak ilettim sonrasında belgelerde değişiklik yapmadan sizden asıllarını anlaşmalı kargoları olan Sürat Kargo ile göndermenizi isteyecekler. Kullanıcı bilgileriniz sms ile gelmesinde gecikme olursa yine WhatsApp ile durumunuzu bildirin.

Bağlantı aşmasında sıkıntı olduğunda uzak masaüstü ile yardımcı oluyorlar.Telefonla yoğunluktan dolayı ulaşmak zor ama sonrasında kaydedip onlar dönüş yapıyorlar. Benim yardım aldığım çalışanlar çok sabırlı, başlarından savmaya çalışmıyorlar ve müşteriye iyi davranıyorlar. Kesintiler olduğu dönemde abone olmuştum mağduriyet için faturada indirim yaptılar. Adslden geçiş yapıyorsanız altyapı sorgulama yapın VDSL ya da fiber için boş port olup olmadığını kontrol edin. Boş port varsa başvurduğunuz paket ve altyapınızın desteklediği hızda verim alırsınız. Yoksa boş port için telekomdan destek alıp boş port başvurusu yapmanız gerekecektir.

Tavsiye olarak fatura ödemenizi geciktirirseniz kısıtlama sistemi var. 48.70 TL açma bedeli ödemek zorunda kalmamak için otomatik ödeme ya da takviminize ödeme gününü ekleyin. Şimdilik memnunum. Taahhüt olmadığı için siz de deneyin şansınızı referanslarına bakarsanız büyük kurumsal firmalar da müşterileri olduğunu göreceksiniz.

1 Ay Ücretsiz İnternet Kampanyası

İnternet Kutusu'nu denemeniz için bir avantaj da referans sisteminden faydalanarak ücretsiz 1 ay kazanabilmeniz olacaktır.

Ödediğiniz ilk faturadan sonraki faturanız kampanya kapsamına giriyor ve ikinci ayınızda ödeme yapmıyorsunuz.  8576041811 referans kodunu 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya WhatsApp üzerinden 0535 057 0 140 numarası ile iletişime geçerek başvuru yaparsanız bir ay ücretsiz kampanyasından faydalanacaksınız.  Doldurmanızı istedikleri belgeleri WhatsApp üzerinden gönderirken referans numarası 8576041811 yazabilirsiniz.



İnternet Kutusu Paketleri Hakkında

Paketler de engelsiz ve kahramanlar için özel tarifeler de tanımlamışlar

Engelsiz tarife için "Sadece %40 ve üzeri engelli raporu olan müşterilerimiz yararlanabilmektedir." koşulu bulunmaktadır.

Kahraman paketlerinden ise 1.Dereceden Şehit ve Gazi yakınları faydalanabilir.

Şu an geçerli İnternet Kutusu kampanya fiyatlarının görsellerini paylaştım. Güncel fiyatları  görmek için kampanyalar  linkine tıklayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder