ad

se

29 Ocak 2015 Perşembe

27 Aralık 2014 İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavında Başarılı Olanların Dikkatine

27 ARALIK 2014 TARİHİNDE YAPILAN İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVINDA BAŞARILI OLANLARIN DİKKATİNE
Bilindiği üzere 27 Aralık 2014 tarihinde yapılan işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı sonuçları ÖSYM tarafından ilan edilmiştir. Söz konusu sınavı kazanan adayların belgelendirme işlemlerinin tamamlanması için aşağıda yer alan hususlara dikkat edilmesi ve bu hususlara göre işlemlerin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
B sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sınavında başarılı olan adaylardan;
  • İş sağlığı ve güvenliği veya iş güvenliği programında yüksek lisans yapmış olmaları sebebiyle sınava başvuran ve başarılı olanların kimlik bilgileri Ziraat Bankası kurumsal tahsilat hesabına bildirilmiştir. 413 TL belge bedelini yatırmaları neticesinde işlemleri sonuçlandırılacaktır.
  • (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesiyle en az üç yıl fiilen görev yaptığını iş güvenliği uzmanlığı sözleşmesi ile belgelemek üzere sınava başvuran ve başarılı olanların iş güvenliği uzmanı olarak en az üç yıllık çalışmalarını gösteren sözleşme ve belgeler ile Genel Müdürlüğe başvurmaları ve uygunluklarının tespiti neticesinde kimlik bilgileri Ziraat Bankası kurumsal tahsilat hesabına bildirilecek olup, 413 TL belge bedelini yatırmaları neticesinde işlemleri sonuçlandırılacaktır.
C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği sınavında başarılı olan adaylardan;
  • Eğitim kurumlarında devam etmekte olan belge denetimi neticesinde uygunlukları tespit olunanların kimlik bilgileri Ziraat Bankası kurumsal tahsilat hesabına bildirilecek olup, 413 TL belge bedelini yatırmaları neticesinde işlemleri sonuçlandırılacaktır.
  • Yapılan denetimde uygunluklarının tespiti mümkün olmayan adayları
    • Onaylı diploma sureti
    • Eğitim katılım belgesi
    • Uygulamalı eğitim formu (eğitim kurumu sorumlu müdür tarafından onaylanmış hali)
ile Genel Müdürlüğe başvurmaları ve uygunluklarının tespiti neticesinde kimlik bilgileri Ziraat Bankası kurumsal tahsilat hesabına bildirilecek olup, 413 TL belge bedelini yatırmaları neticesinde işlemleri sonuçlandırılacaktır.
YUKARIDA BELİRTİLEN DURUMDAKİ TÜM ADAYLARIN YETKİLENDİRME İŞLEMLERİ YAPILACAK İNCELEMELERİ MÜTEAKİBEN, BİR HAFTA İÇERİSİNDE TAMAMLANACAKTIR. ADAYLAR BELGE BEDELİNİ YATIRDIKTAN SONRA HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMALARINA YA DA GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURMALARINA GEREK YOKTUR.
KİŞİSEL DURUMUNUZ HTTPS://İSGKATİP.CSGB.GOV.TR/LOGOUT.ASPX ADRESİNDE YER ALAN ”SINAV DURUMU SORGULA” SEKMESİ KULLANILARAK ÖĞRENİLECEK OLUP DURUMUNUZA UYGUN SÜRECİN TAKİP EDİLMESİ NETİCESİNDE YETKİLENDİRME İŞLEMLERİNİN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.
Kaynak: İSGGM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder