ad

se

20 Ağustos 2018 Pazartesi

Top 10 Free Battle Royale Games Pubg Alternatifi Ücretsiz 10 Oyun

Son dönemde Battle Royale oyunları her yaştan oyuncu kitlesinin ilgisini çekiyor.Temel amacınız hepsinde aynı oyun haritasında ganimet topla, diğer oyuncuları yenerek hayatta kal ve kral ol. Çok oyun oynayan biri değilim. Yıllardır ara sıra oynadığım Crossfire ve son yıllarda bulaştığım Last Empire War Z var. Listedeki oyunlar bire bir Pubg gibi değil. Youtube'dan gameplay videolarını izleyip, hoşunuza gideni deneyebilir böylece zaman kaybı yaşamazsınız ve sinir katsayınızı arttırmazsınız. Bir zamanlar oyun deneyerek para kazanan biri olarak oyuna para harcamak bana ters geliyor. Steam kullanma, alışveriş yapma alışkanlığınız varsa Pubg en fazla ilgi gören oyun, direkt onu alabilirsiniz.
Şu listeyi yaparken bile daha önceden ücretsiz denilen oyunların paralı hale gelmiş olmasından dolayı steam üzerinde olanları geç kalmadan indirin.

 

 

 

 







1.Rules of Survival

Rules of Survival ilgimi çekti. Tek kötü gelen yanı sandıkların çok cafcaflı olması.
Platform:Windows, Android ve iOS üzerinden oynayabilirsiniz.

 

 

 

 







2. Ring of Elysium (Europa)

Çinlilerin PUBG oyununu analiz ederek geliştirdiği bir oyundur. Kibarca durumu anlattım :)  Uçak yerine helikopter, paraşütle iniş yerine planör, level şeklinde malzemeler var. Grafik açısından ağaçların görünüşü,çevre biraz rahatsız edebilir ama güzel iş çıkarmışlar. Garena hesabı üzerinden ilerleyerek kurulum sonrası, ingilizce dil için de ikinci linktekileri yapmanız gerekiyor.

http://www.ringofelysium.org/roe-guide/ring-of-elysium-roe-download-and-install.html
http://www.ringofelysium.org/roe-news/english-language-installation-for-ring-of-elysium-roe.html


 

 

 

 

 





3.Cuisine Royale

Darkflow Software'in Enlisted oyununda, 1 Nisan şakası için çıkan Cuisine Royale, oyuncuların beğenmesi üzerine standalone olarak Steam üzerinde Erken Erişim süresince ücretsizdir.Oyunda mizah ve trollük silahlarda da işlenmiş.
Platform:Windows

 

 

 

 






4.Fortnite: Battle Royale

Biraz daha çeviklik isteyen bir oyun, birisi ateş ederken tahtalarla set çekebiliyorsunuz. 
Kulelere bu şekilde çıkabiliyorsunuz.Etraftaki nesneleri kırarakta loot yapabiliyorsunuz.
Müteahhit gibi savaşıyorsunuz :) 
Platform:PC, PlayStation4, Xbox One ve Mac’te.  

 

 

                                                        








5.Last Man Standing

Oyun şimdilik ücretsiz, grafik konusunda biraz sade, oynanabilir.
https://store.steampowered.com/app/506540/Last_Man_Standing/  
Platform:PC

 

 

 

                                       






6.Fear The Wolves

Vostok Games' e ait Rusların geliştirdiği vahşi doğada hayatta kalma oyunudur. Ses efektleri ve grafik kalitesi yüksek oyunları seviyorsanız oyun beklentilerinizi karşılamayabilir. Zaten diğer oyunlardan biraz farklı radyasyon,size saldıran mutasyon mağduru zalım hayvanlar var. Erken Erişim süresince ücretsizdir.
Şimdilik PC, 2019 yılında vazgeçmezlerse konsol oyunu olarakta gelebilir.

http://www.fear-the-wolves.com/
https://store.steampowered.com/app/819500/Fear_The_Wolves/



 

 

 

 

 





7. Dying Light: Bad Blood

Bu oyunda da zombiler,boss zombiler,yaşam mücadelesi veren insanlar ve 1 kişiyi götürecek helikopter var.  Silahlar çok çeşitli ilkel keskin silahlara da muhtaç olabilirsiniz. Kendi sitesinden üye olup playtest  için ücretsiz steam key alabilirsiniz. Oyun gelişim aşamasında geri bildirim verebilirsiniz
https://dyinglightgame.com/badblood/
Platform:Windows


 

 

 







8.SOS

Adada hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz sosyal bir oyundur. Kötü tasarlanmış yaratıklar var. Silah elde etmek sıkıntı gibi iyice inceleyip Steam'de Erken Erişim ücretsizken oynayabilirsiniz.
https://store.steampowered.com/app/619080/SOS/


 

 

 






9.Realm Royale

Warcraft tarzı karakterler, class (savaşçı, mühendis, katil, sihirbaz ve avcı) seçebiliyorsunuz. Crafting olayı ile kendi silah ve zırhınızı yapıyorsunuz. Komik binek hayvanlarınız var. Pubg'deki Winner Winner Chicken Dinner olayını sağlık bittiği an tavuğa dönüşüp,düşmandan kaçmaya çalışıyoruz. Belirli bir süre boyunca kaçabilirsek dirilip savaşa geri dönebiliyoruz.
Steam'de Erken Erişim ücretsizken oynayabilirsiniz.
Pllaform:PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
https://store.steampowered.com/app/813820/Realm_Royale/ 


 

 

 







10.Infestation: The New Z

Oyunun Open World, Battle Royale ve Survival olmak üzere 3 ayrı modu var. Oyunların vazgeçilmez unsuru zombiler bu oyunda da var.  Server,bağlantı sıkıntılarından bahsedenler var. Oyunun gameplay videolarını ve son durumu öğrenip, kurmanızı tavsiye ederim.
Platform:Windows
https://store.steampowered.com/app/555570/Infestation_The_New_Z/ 

 

 

 

 








BONUS: Darwin Project

Karda kışta çizgi film kahramanıymış gibi donmadan ağaç, deri, makine parçaları toplayıp tuzak,silah yapabilirsiniz  ya da yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Yine gameplay,incelemelere bakıp oyunu kurmanız tavsiye olunur.
Platformlar: Xbox One, Microsoft Windows
https://store.steampowered.com/app/544920/Darwin_Project/



 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder