ad

se

22 Nisan 2021 Perşembe

Ücretsiz Resim Arka Planı Silme ve Değiştirme (Krita,Online ve Powepoint ile Hızlı Arka Plan Kaldırma ve Değiştirme)

Merhabalar, elinizdeki fotoğraf  ya da resim dosyaları arka planında istemediğiniz detaylar barındırabiliyor. Bir zamanlar yanınızda olmasından mutlu olduğunuz insanların zaman geçtikçe en ufak hatırasını bile görmemek istiyorsunuz.  Ya da siz de gitmek istediğiniz ama çeşitli sebeplerden gidemediğiniz yerleri elinizdeki fotoğrafı kullanarak arka planını değiştirip, hayalinizi gerçekleştirene kadar bu ufak hileyi kullanabilirsiniz. Bazen de farklı resimleri kullanarak ihtiyacımız olan thumbnail, afiş gibi tasarımlar oluşturmamız gerekebilir. Gereksiz detaylardan kurtulmak için ilgili arka planı kaldırmak ya da farklı bir arka plan kullanmak isteyebilirsiniz. 


Resimlerinizdeki arka planları, çözünürlüklerini düşürmeden ücretsiz olarak nasıl kaldırabileceğinizi ve arka planı nasıl  değiştireceğinizi üç farklı yöntem ile  yapabileceğiniz konusuna değineceğim. 

Bu videoyu izleyerek  öğreneceğiniz yöntemlerle güzel sonuçlar alarak resimlerinizi saydam hala getirebileceksiniz. Videoda kullanılan yöntemler ise programsız arka plan silme online site inpixio , az yer kaplayan kurulumu kolay ücretsiz edit ve animasyon  programı Krita, ve Powerpoint olmak üzere örnek resimler üzerinde adım adım kullanımlarını göstererek çıkan sonuçları sizlerle paylaştım.   

Elinizdeki resimlerin arka plan detaylarının karmaşıklığa göre en hızlı yöntemi seçebilirsiniz. Programsız Arka Plan Silme ise ofiste işlerinizi kolaylaştıracaktır.

#arkaplankaldırma #arkaplansilme #arkaplandeğiştirme

arka plan değiştirme, krita ile arka plan silme, powepoint arka planı kaldır nasıl yapılır, inpixio ile arka plan silme, bedava yüksek çözünürlük arka plan silme, ücretsiz online arka plan kaldırma, arka plan silme, inpixio nasıl kullanılır, pratik bilgiler, ücretsiz resim düzenleme programı,photoshop alternatifi, arka plan beyaz yapma, ücretsiz yüksek çözünürlük arka plan silme, resim background silme, arka plan dekupe, krita, inpixio, powepoint, ücretsiz, background remove, free background erase, background transparent, ücretsiz arka plan kaldırma, nasıl arka plan silinir, krita ile arka plan kaldırma, arka plan değiştirme video, arka plan düzenleme, arka plan ekleme, arka plan efektleri programı, arka plan insan silme, arka plan kaldırma, arka plan koyma, arka plan obje silme, arka plan resmi nasıl değiştirilir, arka plan silme sitesi, arka plan şeffaf yapma, arka plan temizleme, arka plan transparan yapma, arka plan yok etme, arkaplan silme,arkaplan kaldırma, arkaplan temizleme, arkaplan yok etme ,arkaplan değiştirme , arkaplan resmini kaldırma,arkaplan transparan yapma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder